Kennismaken

Van Dijk- Kervezee Assurantiën

Van Dijk-Kervezee Assurantiën is sinds 1976 een familiebedrijf. Donata van Dijk-Hak werkt vanaf 1992 bij het bedrijf en Helen Gouka is erbij gekomen in 2007.

Wij werken zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Voor de particuliere klanten werken wij meestal op basis van provisie. Voor de zakelijke klanten werken wij vaak op basis van een factuur. De uurtarieven en gemiddelde kosten staan in onze Dienstverleningsdocumenten.

Donata van Dijk – Hak

Wat ik het leukste vind aan mijn werk? De diversiteit van de klanten en dat ik voor hen puzzels op kan lossen. Wij hebben particulieren, startende ondernemers, ondernemers die al jaren onderweg zijn… Ze hebben allemaal andere behoeftes en daar kunnen wij hen mee helpen. Een startende ondernemer zal bijvoorbeeld niet snel weten waar hij moet beginnen met verzekeren. Dan ga ik met hem in gesprek: wat wil je wel en wat niet? Welke risico’s loop je? Hoe zit het met je arbeidsongeschiktheidsverzekering? Bij hypotheken vind ik dat ook het leukste; hoe ingewikkelder de vraag is, hoe interessanter ik het vind om die puzzel op te lossen!

Van Dijk-Kervezee Assurantiën is trouwens een familiebedrijf. Mijn vader had een administratiekantoor en kreeg van zijn klanten veel vraag naar verzekeringen, mijn moeder heeft toen haar verzekeringsdiploma’s gehaald en Van Dijk-Kervezee Assurantiën opgericht. Nadat ik in 1992 ben afgestudeerd, met de studie Bedrijfskunde, vroegen mijn ouders mij bij het bedrijf te komen.

Na een jaar had ik al mijn verzekeringsdiploma’s en die houd ik altijd actueel. Ik vind het werk zó leuk, dat ik het nu al meer dan 25 jaar doe!

Helen Gouka

Eigenlijk heb ik van origine helemaal geen achtergrond in de assurantiën, wist je dat? Ik ben hiervoor kleuterjuf geweest op een basisschool. Na elf jaar stopte ik en zocht ik naar iets anders, maar wat dat moest zijn…? Dat wist ik niet.

Via een gezamenlijke kennis van tennisvereniging LTC Vleuten De Meern hoorde ik dat Donata op zoek was naar iemand met wie ze het werk kon delen. Haar moeder, met wie ze altijd samenwerkte, wilde namelijk stoppen met werken. Eerst had ik wel mijn twijfels. Maar toen ik Donata op een popfestival gepassioneerd over haar werk hoorde vertellen, was ik gauw om! Inmiddels werk ik al tien jaar zo’n twee dagen in de week voor Van Dijk-Kervezee Assurantiën, waarbij ik voornamelijk werk voor onze particuliere klanten en soms voor MKB’ers. Ik houd ervan om samen met die klanten uit te zoeken wat voor verzekering het beste bij hen past; dat we samen de puzzelstukken bij elkaar leggen. Zo leer je de klant écht goed kennen.

Interview in de Voorjaarskrant Vleuten

“Waar een klein kantoor groots in kan zijn”

Lees hier het interview met Donata van Dijk-Hak in de Voorjaarskrant Vleuten

Afspraak maken?

Voor meer informatie, vragen en advies, kan je contact met ons opnemen en indien gewenst een afspraak maken.