Referenties

 • Bij Van Dijk-Kervezee Assurantiën word je altijd zeer kundig en professioneel geholpen. De lijntjes zijn kort, dus het antwoord op vragen, telefonisch of per email, komt snel en ook de afhandeling van onverhoopte schade verloopt prettig en snel.
  Marieke Mooi
  Marieke Mooi
 • Het voordeel van van Dijk -Kervezee  Assurantiën is dat ze je snel te woord staan. Je kunt ze altijd even bellen als je twijfelt over een verzekering die je wilt aanpassen en voor advies op dit gebied. Wij zijn al ruim 15 jaar tevreden klanten. We hebben maar een keer van onze reisverzekering gebruik hoeven maken en ook dat werd snel en kundig afgehandeld.
  Rob en Irma Drent
 • Al meer dan 40 jaar een buitengewoon tevreden relatie, van mijn eerste bromfietsverzekering, autoverzekering en later het totale privé pakket zijn ook al onze  bedrijvenverzekeringen op professionele wijze bij Van Dijk-Kervezee ondergebracht. Ook voor pensioen, belegging en financieringsadviezen worden wij zeer vakkundig bijgestaan. Wij hebben volledig vertrouwen dat de relatie ook in de toekomst naar tevredenheid wordt voortgezet.
  Cris Scherrenberg Scherrenberg Groep B.V.
 • Als ondernemer is Van Dijk Kervezee voor mij een belangrijke partner om mijn bedrijfsverzekeringen en pensioen op maat te organiseren. Zij begrijpen met een half woord wat mijn behoefte is en weten daar feilloos en snel advies over uit  te brengen en de juiste verzekeringsproducten bij te vinden. Ze denken mee, zijn specialist, hebben brede kennis van alle verzekeringsproducten en ontzorgen. Ik waardeer het dat zij voor mijn bedrijf maar ook voor mijn opdrachtgevers steeds een passend advies hebben. Daarnaast hebben zij ook mijn privézaken geregeld.

  Alweer heeft Van Dijk Kervezee een passend advies gegeven over mijn arbeidsongeschiktheidsverzekering. Ik ervaar het als zeer prettig dat zij meedenken, een selectie van verzekeringsproducten maken en alle communicatie rondom de verzekering voor hun rekening nemen.
  Kikki Lindeman
  Kikki Lindeman
 • Wij zijn zeer tevreden over de manier waarop Donata en Helen onze vragen oppakken: De manier van benaderen is een combinatie van en Persoonlijk en Professioneel. Afspraken worden nagekomen en er wordt mee gedacht over de verzoeken die we hebben. Een prettige, betrouwbare partner, waar we ons serieus behandeld voelen (veel waard in verzekeringen land). Wij kunnen ze ten zeerste aanbevelen!
  Berg Training, Coaching en Advies
 • Wij zijn zeer tevreden over Van Dijk-Kervezee. Het persoonlijk contact en de degelijke adviezen maken ons een tevreden klant.
  Esther en Patrick van Zijl
 • Altijd uitstekend advies van Donata en/of Helen. Door de duidelijke uitleg en adviezen wordt er een sfeer van vertrouwen gecreëerd. Wij zouden van Dijk Kervezee Assurantiën, zeker aanbevelen bij vrienden/collega's wanneer zij dit nodig zullen hebben. Ze houden je goed op de hoogte omtrent lopende zaken, zowel per email/telefoon en je wordt heel vriendelijk behandeld.
  Joyce Priem
  Joyce Priem Velis Scholten Utrecht BV
 • My wife and I have been a client to Van Dijk- Kervezee Assurantiën for 27 years by now. The communication, which in the past years mainly has been with Donata and Helen, has always been very friendly and resulted in quick turnaround times for the matters raised. We have been assisted with a great level of professionalism and knowledge that more than sufficiently has met our needs. Having this team of professionals, standing by our side in our variety of matters (i.e. house-, pension-, travel insurances and more) has always given us a great feeling of confidence and security. I can strongly recommend Van Dijk- Kervezee Assurantiën
  Bjorn Johannesson
  Bjorn Johannesson