Particuliere verzekeringen

Woonhuis

De woonhuisverzekering dekt schade die aan je huis ontstaat. Hiermee ben je verzekerd tegen schade door brand, rook en roet, storm, inbraak, water, vandalisme en vele andere oorzaken.

Inboedel

Met de inboedelverzekering verzeker je de spullen in en buiten je woonhuis. Er is ook dekking voor audio-, visuele en computerapparatuur, lijfsieraden en als je huurder bent ook huurdersbelang.

Aansprakelijkheid

Met een aansprakelijkheidsverzekering voor particulieren (AVP) verzeker je de schade waarvoor jij of je gezinsleden aansprakelijk zijn. Ook schade die de huisdieren aan anderen veroorzaken is verzekerd.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandverzekering biedt juridische bijstand bij conflicten op het gebied van wonen, verkeer, werk en inkomen en vermogen.

Verkeer

Iedere bezitter van een motorrijtuig is, volgens de Wet Aansprakelijkheid Motorrijtuigen (WAM), verplicht een Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA) af te sluiten. De WA-verzekering dekt de schade die jij als bestuurder van een motorrijtuig aan anderen toebrengt. Verder kan je kiezen voor een Beperkt Casco- of een Casco dekking.

De Beperkt Casco verzekering  vergoedt schade die ontstaat door brand en blikseminslag, diefstal, joyriding, storm, hagel, botsing met loslopende dieren en vogels en ruitbreuk. De Casco verzekering verzekert (naast de dekkingen van de WA- en de Beperkt Casco verzekering) ook de schade aan je eigen auto die ontstaat indien je zelf een botsing veroorzaakt.

Recreatie

Een reisverzekering is een combinatie van een aantal verzekeringen voor als je op reis bent: o.a. geneeskundige en buitengewone kosten, bagage en ongevallen. Wanneer een geboekte vakantie vanwege ernstige omstandigheden niet door kan gaan of moet worden onderbroken, dan worden de kosten hiervan gedekt op een annuleringsverzekering.

Uitvaart

Een uitvaartverzekering dekt (geheel of gedeeltelijk) de kosten van jouw uitvaart.

Zorg

Iedere Nederlander van 18 jaar en ouder is verplicht een basiszorgverzekering af te sluiten. Voor zorg die niet in de basisverzekering zit (zoals o.a. fysiotherapie, tandheelkundige hulp en alternatieve geneeswijzen) kun je een aanvullende verzekering afsluiten.